Nye lokaler på Leangen

Siden sommeren 2019 har Etto Bygg holdt til sentralt på Leangen i nye og flotte lokaler like ved 3T Leangen og Louiselyst Gård.

Det nye kontoret har en ny og attraktiv beliggenhet som appellerer til både ansatte og besøkende til Etto Bygg. I tillegg til at lokalene er tilbaketrukket fra trafikken, er også tilgjengeligheten bedre, noe som gagner de tjue servicebilene som tilhører bedriften.

– Vi savner ikke å være i sentrum i brygga i Kjøpmannsgata. Det er enklere å komme seg hit til Leangen, parkering er enkelt og vi har fått større lokaler, sier Johan Oldernes, daglig leder i Etto Bygg.

Pusset opp av egne fagfolk

Med nytt lokale kommer også oppgraderinger og oppussing. Etto Bygg har selv bestemt det nye uttrykket, og benyttet sine egne fagfolk til å gjøre jobben med vegger, gulv og tak. Hvite vegger og glassfiberstrie er erstattet av mørke og duse farger som gir en lunere romfølelse. Naboene i Elteam har sørget for belysningen.

Innredningen i lokalene består av en fin kombinasjon av gammelt og nytt. Dører, kjøkkeninnredning og glassfelt har fått nytt liv og er gjenbruk. Møblene som fyller lokalene kommer fra Lindbak. De ansatte i firmaet er godt fornøyde med resultatet, og trives i det nye miljøet.

Praktisk lager

Til daglig har seks ansatte fast kontorplass på Leangen. I tillegg har de nye kontorlokalene et stort og praktisk lager tilknyttet seg, noe som er nyttig når man har behov for å mellomlagre utstyr og produkter for ulike prosjekter.

– På lageret har vi skilt, varmeovner, lys, himling og murerne har litt overskuddsting her, forteller Johan Oldernes.

- Det nye lageret gjør det også lettere for oss å ha en god oversikt over alt utstyr og materialer, tilføyer Sofie Oldernes, HMS-ansvarlig og datter av Johan.

Ny generasjon inn

Sofie Oldernes ble ansatt i Etto Bygg i mars 2020, og er i full gang med opplæring innenfor de ulike områdene i bedriften. For Johan har det vært viktig at Sofie startet opplæringen i firmaet i «riktig ende», og derfor ble byggeplassene med gutta det første stoppet som ansatt i Etto Bygg. Videre har hun lært seg diverse kontoroppgaver, og er nå HMS-ansvarlig. I tillegg har hun også nå ansvaret for utleie av firmaets bygårder.

Har du et byggeprosjekt?
Etto Bygg er en totalentreprenør som leverer alt av prosjektoppdrag fra mindre bygg og innvendige endringer til større totalrenoveringsprosjekter.

Ta kontakt med oss.